Sunday, April 28, 2013

anak menakan baru


tahniah buat adik ipar hasnol & isteri (siti) atas kelahiran baby boy pelengkap kepada empat kakak. mesti siti rasa lega hehehehehe

dalam gambar muhammad hafiz baru seminggu dah pandai senyum ... dari segi paras rupa nampak lain sikit dari kakak-kakak dia yang empat orang tu. kulit cerah pun ya .. adakah akan kekal kecerahan kulit sampai besar nanti. sebabnya family husband sebelah kedah ni ada terselit dalam setiap keluarga yang cerah melepak macam orang putih pun ada dan tidak di lupakan yang gelap pun ada :-)

syok ah tengok bila orang dapat baby ...kalau boleh main order online best gak hehehehe

16 comments:

  1. amboi...kecik2 dah pandai goda orang ye... tomey je baby ni, kalau le buleh oder online bak kata mala tu nak le jugak oder ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cheq sue .... hehehe geram tengok baby

      Delete
  2. ala..comei2
    pandai senyum
    jgn kuat nangis ye dik
    follow awak here

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la ni kuat nangis ke tak ... tapi tak pa kakak dia ramai 4 orang, boleh tlg layan :-)

      Delete
  3. Comel bb, tambah meriah kan
    Mala duk mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la dia ... dapt jugak sorang boy.
      rmh kat tmn setiawangsa dkt dgn traffic light apartment sri ayu nak ke bukit setiawangsa :-)

      Delete
  4. anak saya sibuk suruh mak dia beli baby baru kat hospital...budak2 nih ingat senang macam tu aje.... hehehe!

    esok besar baby nih mau kena jadi mangsa main masak2 & barbie dgn kakak2 dia:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kakak dia pulak jenis suka melaram ... anak bongsu mala hari tu saja la kata kat dia mama ada baby dlm perut. dia sengih2 kata really? dia suruh pi check doctor dulu hahaha

      Delete
  5. Tahniah dari kakak. Seronok dapat anak buah baru.
    Cerdik betul baru seminggu dah pandai posing depan camera - tahu makcik dia blogger agaknya hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maklong blogger suam-suam kuku hehehe

      Delete
  6. tgk org dapat baby..rasa teringin la pulak hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah....depa dapat anak menakan baru....comel sangat....kecil2 dah pandai senyum besar esok ramai mak we nie....he heee.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. special ni sbb parents dia lama tunggu nak dpt boy sorang ..

      Delete
  8. Alhamdulillah... lega hati ibu-ibu dan ayah-ayah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...