Monday, June 17, 2013

lv purse


happy 38th birthday to me!

wah! mama dapat lv purse handmade hahaha .... hadiah dari budak-budak. 
pagi-pagi adam dah tanya mama dah buka tengok kabinet baju. mama tak bukak lagi kabinet sebab belum mandi. depa letak atas baju mama siap dengan kad. 

aimi pulak tanya are u gonna make a birthday cake? siap gelak lagi sambil kata buat kek untuk birthday sendiri hahaha ..
mama tak buat la, tak dak mood nak buat kek.

ni hasil kerja tangan kakak. dia minat menjahit dengan crafting.
hari-hari balik sekolah dok  tengok segala macam video projek-projek jahit dan kraf.

mama dah oder mesin jahit mini dari mummyshoppegaleri untuk 
kakak berprojek nanti. moga-moga dah besaq nanti boleh tolong 
jahit baju kurung pesak untuk mama :-)


22 comments:

  1. Happy birthday mala. Moga terus mendapat limpahan kebahagiaan. Cantiklah anak dara tu buat purse. Betul kalau kakak pun tak serajin itu Mala...

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Mala....semuga terus ceria ...sihat sejahtera bersama family tercinta....wow! hadiahnya so sweet...comel....mesti mama dia senyum sepanjang hari kannnn....:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,

    Iklankan apa saja barangan yang anda ingin jual atau iklankan perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

    Terima kasih

    ReplyDelete
  4. salam
    happy 38 besday to u mala

    ReplyDelete
  5. pandainya dia jahit... kemas sungguh.
    balik nih nak cari juga la mesin kecik ni utk budak2 ni:)

    happy birthday kak mala & semoga panjang umur murah rezeki.

    ReplyDelete
  6. happy 38 besday ye Mala
    dkt2 besday kita kan he hee
    thn ni ank bungsu kita yg excited bila besday mamanya, sibuk beli hadiah dan buat kad sendiri
    memang happy lah mama kan bila anak2 yg ingat akan tarihk besday kita tu kan

    ReplyDelete
  7. hp belated bday kak
    moga sentiasa sihat n dimurahkn rezeki
    wah..kiut purse tu
    kreatif betul diorang nih

    ReplyDelete
  8. Happy 38th Birthday....Geminian lady!
    Semoga dipanjangkan umur, dikuatkan iman n dimurahkan rezeki....& hope you'll be happy always....

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir Mala.
    Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki.. diperkenan segala doa & hajat serta dipermudahkan urusan dunia & akhirat oleh-Nya.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah .. terima kasih semua.

    ReplyDelete
  11. salam Mala.....

    selamat hari lahir moga panjang umur murah rezeki & berbahagia dunia akhirat Amin....

    ReplyDelete
  12. belated besdei hugs & kissies, babe!
    kellaaaasss dpt homemade LV purse jahitan own dotter.. aku x merasa laaa uwaaaaa

    ReplyDelete
  13. Happy birthday my dear Mala...hugs and kisses..pandai anak mala...sentimental value tu....:)

    ReplyDelete
  14. happy birthday mala..really touchinglah kalau dapat hadiah dari anak yang depa buat sendiri..

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday Mala. Maaf la terlambat kasi wish. Wah.. Sejuk hati Mama dia dapat hadiah hasil tangan anak perempuan. Well done Aimi! P/s zaman ni kalau anak nak belajar buat benda yang Mak Pak dia tak reti nak ajar...senang aje cari sumber kat internet. Asalkan benda-benda yang baik yang dicari... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori Mala... silap taip. Dalam kepala Alia... bila taip jadi Aimi pulak! Sabor ajelah...

      Delete
  16. alhamdulillah .. tq all for the birthday wishes. muah! xoxo

    ReplyDelete
  17. hepi befday kak Mala...kretif sungguh anak2 akak

    ReplyDelete
  18. hobi kakak sama dgn aunty, cuma aunty takde masa dok ngadap kraf lama2...huhu...satu kotak terperap.

    Happy birthday Mala, lewat skit wish.

    ReplyDelete
  19. Happy Belated Sis,

    Aunty Yong pun nak order elvee purse nie

    ReplyDelete
  20. FnF, kakzana, Yong - terima kasih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...