Saturday, March 3, 2012

the lorax


tengahari tadi kami pi tengok movie the lorax. disarankan untuk bawa anak-anak pergi tengok cerita ni. berkisar tentang alam sekitar. menggunakan suara zac efron dan taylor swift

"I am the Lorax, I speak for the trees. I speak for the trees, for the trees have no tongues,
And I'm asking you, sir, at the top of my lungs"


you may want to read the review here :-)

9 comments:

  1. assalam Mala
    best yek citer ni hmmm anak2 memang awal2 dah mintak tgk tp kena tunggu cuti sekolah nanti he he baru mama free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti sekolah boleh la gi tengok. recommended.

      Delete
  2. cute giler!! hehe.. teringat dpt tiket free untuk 6 org. tapi tak berani lagi nak bawak budak ber2 ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. izah, ini pun perabih kan tiket free la ni .. :-)

      Delete
  3. Betul ke best???? izah, bak sini tiket tu kalau nak ye....hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi iera, kalau minat dgn buku2 cerita dari dr seuss mmg harus la tengok movie ni. filemnya bermesej. elok utk budak2. pada saya movie ni bagus. worth spending your money untuk movie mcm ni ..

      terpulang la ya pada pandangan masing2.

      Delete
  4. macam best jerk cerita ni..nak download ar nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. totie, suruh anak-anak tengok .. :-)

      Delete
  5. Ya Allah teperjat akak tenguk bang misai kuning...ini sudah boleh kalahkan datuk K ha...ha....sedap tenguk resipi bawah tu...rasa2 nak kena try juga

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...