Monday, August 27, 2012

koleksi biskut raya 2012


ini lah dia koleksi biskut raya kami yang tak seberapa ni. hasil tangan mama dan buruh upahan bawah umur. kata tak nak buat biskut tapi budak-budak ni asyik dok menyebut nak buat cookies, nak buat cookies. hah ambik! nak buat sangatkan ... kena la gentel doh. suka la main gentel-gentel budak-budak ni. buat empat jenis saja sebab balang pun ada empat :) nanti-nanti la letak resepi untuk rujukan tahun hadapan hahaha

16 comments:

  1. salam aidilfitri mala.Kat rumah saya biskut yg dibuat sendiri lebih laku berbanding yg dibeli.

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya mala. tabakallahu minna wa minkum...

    ReplyDelete
  3. Buat sendiri lagi best walaupun rupa cookies cuma macam batu sungai dan batu kerikil... hahaha..

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya Mala... sedap nampaknyer biskut tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya CK ... boleh la hehehe

      Delete
  5. selamat hari raya mala... budak2 memang seronok sangat dapat main2 doh biskut tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya cheq sue, mmg la budak2 ni. puas hati dan bangga depa dpt buat biskut

      Delete
  6. hat choc cookies tu kt rmh sni misti abih dulu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. azeeda, mmg pun choc chip habih dulu. as of today hanya tinggal separuh cornflakes dan biskut choc yg ada badam tu.

      Delete
  7. selamat hari raya...sedap jer nnpk biskut raya tuu..
    choc cookies kat rumah saya..dah selesai anak2 makankannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya ainnoraini. mmg pun laju betul chocchip cookies. rasa mcm nak buat lagi.

      Delete
  8. selamat hari raya
    nampak sedap2 biskutnya, mcamna raya di sana meriah tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya mamasaranur

      biskut sempoi je ni ;-) raya ok ok je hehehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...